beta hcg preggy

period i delay 14 hari,i check beta hcg ,result less than 2.tetapi saya dah ada simptom nausea and morning sickness

4 Các câu trả lời

simptom tu tak semestinya betul pregnant. kiranya beta hcg dgn upt dua dua negatif ya?

3y trước

Dah check upt belum? Upt negatif ke positif? Ada simptom macam mengandung tak semestinya mengandung. Semoga ada rezeki. Nanti check semula kalau period still delay

hello sis, sorry saye nk tnye, awk ade prgi cek x? mcm mne? pregnant x?

hai sis pregnant ke mcm tu..nak tahu sgt sbb sy pun mcm tu skrg

semoga berhasil selepas cuba pregnancy test ye