UPT Samar-samar

Period delay 8 hari, hari ni test lepas balik kerja dalam 7pm lebih tadi ada line T samar-samar. Adakah saya hamil, dah TTC 1 tahun lebih, harap ni rezeki saya dan suami 🤲🏼 Semoga para ibu boleh bantu saya ♥️ #cubaanhamil #ttc #pejuang_garisDua

UPT Samar-samar
15 Các câu trả lời

Alhamdulillah saya rasa positive dah ni cuma baru lagi. Tunggu lagi seminggu sampai upt pekat ya & jaga diri baik2. Dan pastikan takda bleeding & spotting ya sis. Kalau spotting secalit dua tu normal proses penempelan sdg berlaku. Folic acid jgn tinggal

1y trước

Yeke sis alhamdulillah, baik. Insya-Allah saya cuba lagi test urine. Terima kasih atas infonya ❤️

Alhamdulillah, dah test 1st urine, makin jelas 2 line. Terima kasih sisters selalu mendoakan dan bagi tips. Buat para TTC, insya-Allah masa kalian akan tiba, doa, ikhtiar dan usaha ❤️

InshaAllah dah ada ni sis. Repeat upt lagi 48 jam guna first urine awal pagi. Hormon hcg akan meningkat 2x ganda dalam masa 48jam. So InshaAllah line akan makin pekat. 😊

1y trước

Insyaallah ada tu test lagi beberapa hari kemudian

Assalamualaikum sis...try urin time pagi2 tu bangun tidur..terus try check...Insya Allah ...semoga Allah s.w.t mempermudahkan semua urusan ye...aamiin

in sha Allah ada sis, cumaaa nmpakk samar mungkin sebab awal lagi. sis boleh try urine pada waktu pagi . atau nak lebih tepat test lepas 2 mnggu

1y trước

okay saya akan cuba lagi 2 minggu untuk urine 1st. thank you ya sis ❤️

insyaallah ada ni sis, sy pun first2 mcmni juga tapi lagi samar dr sis punya ni, sis test upt awal pagi esok pakai air kencing yg pertama,

1y trước

baiklah, terima kasih ya, nampak samar2 tu yang rasa aneh tu 😌

sy lewat 7 hari. upt mcm ni juga. samar2. semoga ada rezeki dan keajaiban untuk kita ye siss . ttc1tahun juga 🥰❤️

1y trước

Insya-Allah aminn, semoga ada baby untuk kita ya 🤲🏼💕

tahniah sis. repeat upt lagi 48 jam guna first urine awal lagi ye. ❤️

1y trước

okay thank you sis 😘

hye sis, mcm mne ? ada update tak? 🥺