UPT Samar-samar

Period delay 8 hari, hari ni test lepas balik kerja dalam 7pm lebih tadi ada line T samar-samar. Adakah saya hamil, dah TTC 1 tahun lebih, harap ni rezeki saya dan suami 🤲🏼 Semoga para ibu boleh bantu saya ♥️ #cubaanhamil #ttc #pejuang_garisDua

UPT Samar-samar
15 Các câu trả lời

mcm ade tu sis..esok pagi2 cuba test lagi ye

1y trước

dah test alhamdulillah makin terang, terima kasih semua bagi tips, support. Buat para TTC, insya-Allah akan hadir masa kalian, usaha, doa dan tawakal kepadaNya ❤️

mcm positif tu

Tahniah sis😊😊

1y trước

😶 terima kasih sis, doakan terus terang ya line nya

Positive

mcm ada tu

1y trước

😶‍🌫️ Insya-Allah, sis doakan ya