[PERADUAN] 2 Pemenang BERTUAH Bakal Bawa Pulang Produk Bayi Dari Samu Giken!

PERHATIAN, Mommies! Nak menang kerusi auto cradle dengan muzik dari Samu Giken ini? Caranya mudah sahaja! Sebelum itu, jangan lupa sertai di sini:

[PERADUAN] 2 Pemenang BERTUAH Bakal Bawa Pulang Produk Bayi Dari Samu Giken!
455 Các câu trả lời

I want to win this samu giken cradle for my newborn baby. The beginning of year 2023, literally the best in my life, and it was all because of you my little tiny love 🦋🌼It would be delighted to win this cradle , to sway my little one to sleep, gently bounce and dance with her. 🌼🦋 —> KUNING 🌼

I want to win this samu giken cradle for my newborn baby. The beginning of year 2023, literally the best in my life, and it was all because of you my little tiny love 🌼It would be delighted to win this cradle , to sway my little one to sleep, gently bounce and dance with her. 🌼 Jawapan KUNING 💛💛

Jawapan : C (Kuning) Semoga ada rezeki utk baby saya yg bakal dilahirkan nanti. Sebelum ni mmg ada survey auto cradle dari samugiken ni & i found out the function is so great. Mmg teringin nak belikan baby auto cradle ni sbb memudahkan kerja mummy & senang nak tidurkan baby. Moga ada rezeki saya ♥️

Answer; KUNING 🌼 I want to win this samu giken cradle for my newborn baby. The beginning of year 2023, literally the best in my life, and it was all because of you my little tiny love 🌼It would be delighted to win this cradle , to sway my little one to sleep, gently bounce and dance with her. 🌼

jawapan saya adalah C (kuning) semoga rezeki anak saya yang bakal lahir pada bulan 7 nanti aplikasi ini saya sudah guna dari 2018 lagi cuma belum ada rezeki menang apa² dari Theasianparent berharap sangat anak dapat menggunakan BABY AUTO CRADLE dari SAMUGIKEN ni 🥰🥰🥰 instagram: raidahsam_ra

Hello, Asianparents. Wishing all mummies and daddies the best of luck in this competition 🥰 I’m very sure that all of us want to win this since the cradle itself seems convenient to us! Wish me luck as well! Pretty much thrilled to have this for my firstborn ❤️ Instagram: @nfiliana2

Jawapan tepat adalah C KUNING 💛💛🌻 Terima kasih @theasianparent_my @samugiken organise pertandingan senang macamni. Memang best ✨✨ Semoga ada rezeki my baby untuk merasa sekali. We always join pertandingan dekat sini. Hehe. Semoga menang. Amin amin. My instagram: mis3_ 😍

My answer is C : 💛 auto cradle, which is giving a calm feel to newborn for better sleep... hopefully i will win this contest, and gifted this cradle for my sister which is giving birth soon 🥰.. thanks for @theAsiaparent Malaysia & @samugiken for this wonderful opportunity 🤗🥰

Jawapan saya adalah C : Kuning 💛 Warna kuning ialah warna yang terang dan riang yang sering dikaitkan dengan kebahagian dan keamanan💛☺️ Semoga rezeki kepada anak saya yang bakal lahir bulan 9 nanti☺️💛💛 Love you @theasianparents_my dan @samugiken☺️☺️💛

Kuning 💛🧡🌼 I like the modern style of baby cradle from samu giken . As newborns spend most of their time sleeping, they need a bed with the right comfort for long,soothing naps. Hope my baby is the lucky one to win this cradle. Keep support theasianparent 🧡💛🌼