[PERADUAN] 2 Pemenang BERTUAH Bakal Bawa Pulang Produk Bayi Dari Samu Giken!

PERHATIAN, Mommies! Nak menang kerusi auto cradle dengan muzik dari Samu Giken ini? Caranya mudah sahaja! Sebelum itu, jangan lupa sertai di sini:

[PERADUAN] 2 Pemenang BERTUAH Bakal Bawa Pulang Produk Bayi Dari Samu Giken!
455 Các câu trả lời

Warna yang terdapat pada Samu Giken Auto Cradle ialah (C) Kuning 💛 yang melambangkan optimis, semangat, dan ceria. Warna kuning berupaya memberi kesan kegembiraan, ketenangan dan keceriaan pada bayi serta menimbulkan hasrat mereka untuk bermain 😊 Ianya memang benar-benar menepati keperluan bayi 👍🏻👍🏻👍🏻

KUNING !! 🧡 💛 Answer; KUNING 🌼 I want to win this samu giken cradle for my newborn baby. The beginning of year 2023, literally the best in my life, and it was all because of you my little tiny love 🌼It would be delighted to win this cradle , to sway my little one to sleep, gently bounce and dance with her. 💛

Warna yang terdapat pada Samu Giken auto cradle adalah C. KUNING 💛!! Warna kuning adalah warna kegemaran saya 😍. Warna yang sangat ceria dan sesuai untuk bayi lelaki serta permpuan. Pasti comel jika bayi September saya duduk disitu 🥰 Semoga ada peluang buat saya, yang bakal menimang cahaya mata yang pertama ❤️

🌸🌸 I want to win this samu giken cradle for my newborn baby. The beginning of year 2023, literally the best in my life, and it was all because of you my little tiny love 🌸🌸It would be delighted to win this cradle , to sway my little one to sleep, gently bounce and dance with her. 🌸🌸 Jawapan: Kuning 🫶

jawapan nya KUNING warna yg sgt sesuai untuk boy dan girl... juga mmberikan ketenangan pada baby ketika tidor mahupon ketika ibu bapa membuat kerja.. semoga rezeki baby sy kali ini untuk memiliki BABY AUTO CRADLE by samu giken dan terima kasih theAsiaparents menganjurkan pertandingan seperti ini 😍🥰😍🥰😍🥰

JAWAPAN : C kuning 🌼 semoga saya dan baby ada rezeki untuk memenangi contest ini✨✨ .saya dah lama teringin nak beli baby auto cradle ini untuk baby yang akan lahir dan memang saya berminat sangat dengan jenama @samugiken ini.ianya dapat memudahkan kerja ibu ibu dan banyak fungsi yang boleh digunakan✨. #firstmom

KUNING ✅✅ Answer; KUNING 🌼 I want to win this samu giken cradle for my newborn baby. The beginning of year 2023, literally the best in my life, and it was all because of you my little tiny love 🌼It would be delighted to win this cradle , to sway my little one to sleep, gently bounce and dance with her. 🌼

Kuning ✅ Answer; KUNING 🌼 I want to win this samu giken cradle for my newborn baby. The beginning of year 2023, literally the best in my life, and it was all because of you my little tiny love 🌼It would be delighted to win this cradle , to sway my little one to sleep, gently bounce and dance with her. 🌼

Jawapan warna auto cradle jenama Samu Giken ialah kuning (C) ! ✨ Saya berharap sangat saya menang dalam pertandingan ni kerana ini baby bump yang pertama dalam hidup saya & saya yakin rezeki anak saya dalam bulan puasa ni.. 😍 InsyaAllah.. Aminnnn3.. 🤲 Terima Kasih @theasianparent_my & @samugiken 🙌❤️

Jawapan: C Kuning 💛 Semoga ada rezeki saya buat pertama kalinya menjadi seorang ibu. Bakal melahirkan pada 02-05 ni nanti. Ada beli juga one of the product keluaran Samu Giken, milk warmer dia. Hopefully, ada chances utk menangi auto cradle baby swing ni💛💛💛 as a mom, nak yang terbaik untuk anak💛