Misi Mencari Pemenang Bertuah Bulan Ogos!

Perhatian Mommies! Anda mungkin yang kami cari untuk bawa pulang Samu Giken Multifunction 2 Way Stroller bernilai RM599! Nak tahu bagaimana cara dia? Haa, mudah saja, klik di sini > https://community.theasianparent.com/contests

Misi Mencari Pemenang Bertuah Bulan Ogos!
1877 Các câu trả lời

Jawapan : C (XFLIP-360) All the parents know why it is the best stroller to own by Samu Giken. While it provide the best comfortability for our children, it also easy our way of bringing our children out with all the necessity functions especially the one push button to turn 360°. I really love to owned one. Thank you Samu Giken for making this model stroller for all parents here. And Thank you theAsianparent or making this giveaway.

JAWAPAN: 🌸C. XFLIP-360🌸 . Cantik Dara Kacak Teruna, Duduk Bersama Di Tepi Jeti, Molek Sekali Si Bunga Cina, theAsianparent Malaysia & Samu Giken Menawan Hati❤ . . Pisang disimpan didalam peti, Pisang emas dijual dipasaran, Syarat2 sudah diikuti, Berharap giveaway dapat ku menangkan.😍 . Thankyou theasianparent_my & samugiken for the countless lovely memories that bring so much joy & smiles to our faces✨

JAWAPAN: ❤️C. XFLIP-360❤️ Cantik Dara Kacak Teruna, Duduk Bersama Di Tepi Jeti, Molek Sekali Si Bunga Cina, theAsianparent Malaysia & Samu Giken Menawan Hati ❤️ Pisang disimpan didalam peti, Pisang emas dijual dipasaran, Syarat2 sudah diikuti, Berharap giveaway dapat ku menangkan.😍 Thankyou theasianparent_my & samugiken for the countless lovely memories that bring so much joy & smiles to our faces 🌹❤️

The answer is C -- XFLIP-360 Bismillah, semoga ada rezeki anak kami.. Thank you theasianparent_my and Samugiken memberi peluang kepada kami untuk mendapatkan hadiah ini.. semoga Samugiken sentiasa mengeluarkan produk yang berkualiti dan bermanfaat kepada anak anak. Theasianparents apps sangat bermanfaat kepada kami terutama yang baru bergelar ibu dan ayah sebagai rujukan dan untuk mendapatkan info info yang bermanfaat. Tq

JAWAPAN: 🌸C. XFLIP-360🌸 . Cantik Dara Kacak Teruna, Duduk Bersama Di Tepi Jeti, Molek Sekali Si Bunga Cina, theAsianparent Malaysia & Samu Giken Menawan Hati❤ . . Pisang disimpan didalam peti, Pisang emas dijual dipasaran, Syarat2 sudah diikuti, Berharap giveaway dapat ku menangkan.😍 . Thankyou theasianparent_my & samugiken for the countless lovely memories that bring so much joy & smiles to our faces✨❤

JAWAPAN: 🌸C. XFLIP-360🌸 . Cantik Dara Kacak Teruna, Duduk Bersama Di Tepi Jeti, Molek Sekali Si Bunga Cina, theAsianparent Malaysia & Samu Giken Menawan Hati❤ . . Pisang disimpan didalam peti, Pisang emas dijual dipasaran, Syarat2 sudah diikuti, Berharap giveaway dapat ku menangkan.😍 . . Thankyou theasianparent_my & samugiken for the countless lovely memories that bring so much joy & smiles to our faces✨

JAWAPAN: 🌸C. XFLIP-360🌸 . Cantik Dara Kacak Teruna, Duduk Bersama Di Tepi Jeti, Molek Sekali Si Bunga Cina, theAsianparent Malaysia & Samu Giken Menawan Hati❤ . . Pisang disimpan didalam peti, Pisang emas dijual dipasaran, Syarat2 sudah diikuti, Berharap giveaway dapat ku menangkan.😍 . Thankyou theasianparent_my & samugiken for the countless lovely memories that bring so much joy & smiles to our faces✨