My Mom is My WonderWomens ❤

Perempuan yang sangat menyayangiku dan yang ku sayangi 😘 #HariPerempuanSedunia #Women'sDay #WomensDay

My Mom is My WonderWomens ❤
1 Trả lời

selamat hari perempuan sedunia trutama utuk ibuku yg udh mnjdikn aku kuat tahan banting berkat didikan ortuku sy bs mnjlni hidup rumh tangga /mnjlni sebagai istri utuk suami /mnjdi ibu utk Ank,,u dn berkat bimbingan ortuku aku bs kuat mnjlni hidup dgn penuh rasa..mAnis pahit getir yg sedang sy jlni semoga Alloh sllu kuatkan dlm mnjni hidup yg penuh rasa ini semoga kedepanya bs lebih baik Aamìin dn semoga bsnjdikn ank,,u kelak ank yg sukses kuat dlm mnghadapi rintangan dlm hidup nya aamiin 🤲 aamiiiin