Kenapa bayi pada unur 6 bulan keatas lebih suka menyusu di bahagian dada kanan berbanding dada kiri

Penyusuan bayi

2 Các câu trả lời

cuba cek dada belah kiri, bersihkan secara gentle. Dapatkan bimbingan drpd nurse KK yg mahir dgn penyusuan atau kaunselor penyusuan bertauliah susu ibu berhampiran puan.

eh sama la anak sy , tapi anak sy dah setahun , kiranya dah bapa bulan dia cuma mnyusu belah kanan sahaja , bila bagi belah kiri dia buat tanda mcm nak termuntah , pelik