Carseat

Pening nak cari carseat harga berpatutan ni ? siapa tahu carseat yang murah area kl ?

4 Các câu trả lời

Sy beli carseat carrier. Rm99 time tu ade promo tp takde base. Huhu. Tp still bole gune. Awak rajin google2 n cari dkt fb. CNY ni msti byk promo. Sy dpt harge ni time sale hujung tahun..

skarang carseat kne beli betol2.. ade kod la bagai.. huuhuuu..

5y trước

itu la pasal.. 1 bukan boleh utk semua.. lain umur lain plak carseat nye.. haaish.. mcm2.. ingt kita semua kaya raya pe.. x pasal nk kne amik krete sewa semata nk letak carseat utk balik kg.. apeeeeee laaaa.. 🤦‍♀

kod tu.. qr miros.. numb2 tu.. 😅

Dekat sini murah cuba sis tengok

5y trước

Tengok la mana yg terbaik 😊