SCAN TK SAMA

pening la. scan semua klinik tk sama size baby. kt klinik sana cakap patutnya harini dh 9weeks. tapi scan kt klinik lain harini jd 8weeks pulak baby tu 😞 risau tau #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

hi sis. jrg risau tau. it's a normal. sbb kdg² kalau jns period irregular mmg ssh sikit detect. jnji baby sihat sja d dlm. jgn byk fikiran ya..

Janji baby ada heartbeat thn should be ok. Yg kena risau kalau baby xde heartbeat