39 minggu 5 hari

Penat lah contraction dah kerap tapi takde keluar tanda langsung. Sakit sangat2 dah. Dah 3 kali gi hosp masih 2 cm. Penat mental & emosi🥹🥹🥹 nanti pegi hosp kena balik rumah semula. Penattt . Mcm mne nk buat ?

14 Các câu trả lời

Macam mana ya sakit contraction tu? Rasa sakit seakan sengugut ke?

9mo trước

Senggugut tu bole kata ada la jugak lpstu sampai ke pinggang belakang sakit nya. Mengeras yang sakit sampai nak tidur pun tk leh. Tukar position pun sama je sakitnya

banyakkan bgerak ikut kemampuan. selagi boleh.

Sama sis ,contraction on off ,takda tanda .

Sebiji sy tp sy 38w4d 🥹