mertua kaki arah

Penat la dh first pregnant. Tinggal serumah dgn mak mertua , ya Allah mak mertua tak brapa sihat faham la kita tlg dia bt keje2 rumah yg mne mampu. Tpi dia kuat mengarah pulak, penat sgt pregnant2 ni masuk 5 bulan ni mengah. Kalau bt keje x larat dh sgt, nk baring je rasa. Dh la makan asyik muntah. Mak mertua duk suruh mcm2 itu ini. Suami x mampu nak pindah rumah lagi bt Masa Ni. Rasa stress sgt kdg kdg. Mommy please give me some motivation word. Utk hadap semua Ni. ???

54 Các câu trả lời

Alhamdulillah sye dpt mertua yg memahami waktu pregnant langsung tak bagi buat keja sruh mkn tidur ja.

Sy doakan semoga sis & suami dimurahkan rezeki & dpermudahkan segala urusan.. aaminn

Pg la balik umah family dlu sementara nak elok ni, bincang dgn suami elok2

Boleh cuba tinggal bergilir2 d ruma mertua dan rumah mak sendiri 😉

Kalau penat kene rehat sis... pregnant lady kene always happy

Doa Dan bnyk bersabar sis,apapun bawa suami berbincang....

Jangan paksa diri sis. Kalau tak larat, just bgtau je.

Buat mna mmpu ja sis,,klaau pksa nnt sdri sakit😊

ckp ngn mil tu,buat la sndiri,I tgah pregnant ni,penat

5y trước

😂😂

..aduhhh.. susah lh kedaan sis.. sabar je lh..