Mommy To Be

Penantian 8tahun.. Alhamdulillah... 37week 2day..doakan saya yer

Mommy To Be
23 Các câu trả lời

Alhamdulillah tahniah sis sy doakan Allah permudahkan sis sepanjang🤰🏻, saat melahirkan🤱🏻dan membesarkan anak dgn sabar🙋🏻‍♀️

Alhamdulillah... Thniah sis... Sama sy@. 37week 6day. Penantian 6thun.. doakan sye juga d permudahkan bersalin yea.

Awhhhh 💕 alhamdulillah tahniah ya mommy. Mesti tak sabar nak tunggu dia keluar kan 😍 Take care ya~

Alhamdulillah tahniah sis... Moga dipermudahkan segala urusan dan diberikan kesihatan sis dan baby🤲

Alhamdulillah. Semoga menjadi anak yang soleh atau solehah ya. Amin🥰

Tahniah sis .. semoga dipermudahkan segala urusan Insyaallah amin ..

Alhamdulillah.. moga dipermudahkan urusan bersalin.. insyaallah..

Tahniah sis..semoga dipermudahkan segala urusan sis nanti🥰

Tahniahh, semoga selamat dalam proses melahirkan baby 😍