Hi mommies

penah tak anak telinga masuk air lepastu bernanah. Dah jumpa pakar tp still tk ok😭

2 Các câu trả lời

cuba jumpa dengan doktor lain secepat mungkin.. jangan cuba korek telinga takut nanah pecah kuman makin jauh masuk ke dalam telinga & menular dekat bahagian lain.. sebab lubang telinga dekat sangat dengan otak kalau boleh cepat-cepat la ikhtiar.. semoga dipermudahkan urusan & tak ada apa-apa yang serius sis ye.. be strong for your child..

boleh cuba pakai daun sesudu..layu kan atas api..lepas tu nnti daun tu akn kluar minyak dngn sendiri nya dan bile dah suam2 sket tuang kn dekt telinga..insha allah pulih.. sy selalu amal kn bila telinga sakit atau sewaktu dngn nya..😊