Sakit Tulang Punggung

Penah mommy dalam nih sakit tulang punggung.. Normal x klaw skit.. Nk pusing megiring pon sakit ?.. Adoiii.

65 Các câu trả lời

Tgh rasa kan skrg..17 weeks..time sakit tu..sampai beraduh2 la..nak urut2 atau picit2 takut pulak...

Sy pun mcm tu..lenguh pinggang2 ni...itu disebabkan perut kita dah makin membesar...Alhamdulillah.

saya sakit... waktu preggy. rasa lenguh and sakit sgt. lepas bersalin hilang serta merta. hahaha

Normal... Sy skrg 34w lg skit, bring x kne, duduk x kne, semua xkne n mgkin smpi bslin mcm tu.

Pernah . Buat mse ni sekali jela kne . Itu pn dah nangis ngadu kt suami tkleh nak tido.

saya skrg tgh rase, 37 weeks 4 day., sakit sgt.. lagi2 time nak tukar posisi

kita pon tgh melalui skit pgg belah kiri ni.. 🤭 kna kuat ye awk🦾

Sy pun rasa sakit jgk kena duduk atas ber span juga

Sepanjang hamil maybe akn rase sakit di punggung dan pinggang....

Mungkin smua org sakit kt bahagian punggung dan sekitar ny