masalah nadi laju

pembawakan atau mcm mna?? scan semua takdak mslh apa ponnn... tpi kena thn wad . drh semua ok. tolong satttt#seriusnanya #pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

saya pun mcm tu nadi laju kalau kat tempat ramai orang/tak biasa dengan tempat tu. setiap kali gi klinik mesti 110keatas. siap kene check jantung semua, tapi jantung okay jaa. rupanya saya ada anxiety. sis ada check mental health takk? biasa masa buka buku pink nurse ada suruh check mental health..

ade hypertension ke?