Saya keguguran pada 13 mei.. Darah stop 22/5 adakah saya berpeluang hamil dalam waktu terdekat

Peluang untuk hamil

17 Các câu trả lời

saya gugur 10weeks sebelum ni.tak de cuci. lepas gi scan semua. rahim pun dah kecut macam asal. lepas 2 minggu pantang. terus on. tak sampai sebulan dah lekat.

sis ada cuci ke tak? kalau ada doc kata kena rest sekurang²nya 3bulan.. kalau takda boleh jarak antara 2bulan . bgi luka² sembuh dluuu

Klu mmg dh rezeki pregnant lg dlm msa terdkt insyaallah pregnant..sambil tu xyah fikir sgt & Jaga badan baik2 k

kalau you Tanya Saya .Baik bagi Rahim sis rehat dulu 3 ke 6 Bulan ..Kalau X U akan gugur LAGI syg betul

seeloknya rehat 3-6bulan dulu. untuk pulihkan rahim. resiko juga kalau awal sangat lekat lepas gugur.

ada...sy pantang 2 mggu ...bln 6 gugur bln 8 dah ada...bykkan bedrest

niat hati nak rhat tapi Allah dah bagi rezeki terima je .