hb turun

Patut pun kblkngn nie selalu letih buat keje umah sikit letih?..nafas pum laju2...mcm bru lepas brlari..lps tu smlam kpala tiba2 sakit pening..selalu sakit kpla kejap je tidur terus hilang..nie x skit berterusan...hari pergi klinik doc ckp hb turun..?..xtau nk mkn ape nk bagii hb naik balik...momy2 tau xmacam mne nak naik kn bcaan hb?? Sya risau klu hb turun..takut efect dkt bby dlm kdungn.. #29week

1 Trả lời

Bayam, hati ayam, hati lembu, jambu batu. Klu xd gdm cuba susu farm fresh kurma..