Masalah Pregnancy Test Kabur?

Pasti ramai di antara anda yang konfius dengan keputusan UPT, lagi-lagi jika ia kelihatan kabur? Jika anda ingin mendapat ujian UPT yang tepat, ini 7 alat ujian UPT terbaik untuk mengesan kehamilan. Siapa yang dah pernah cuba? Jika sudah, jom kongsikan pengalaman anda dan cara anda untuk mendapatkan kepastian supaya tidak keliru. Jom baca link ini: https://my.theasianparent.com/alat-ujian-upt-terbaik

4 Các câu trả lời

Pernah guna 3 jenis upt: guardian watson dan beli online Yg detect kehamilan masa tu, masa guna UPT Watson. 🥰 result kabur, tapi yakin hamil sebab itulah kali pertama double line. Esok terus ke klinik untuk pengesahan. 🥰🥰🥰

Thanks info😀👍🏻

okey👌

Noted