Nama Bayi Lelaki Dan Perempuan

Hi Parents! Mungkin ada di luar sana yang masih mencari-cari nama untuk si kecil mereka ?? Jom bantu!? Kongsikan dengan kami dan pengguna lain juga cadangan nama bayi untuk lelaki dan perempuan di ruangan komen tau!

Nama Bayi Lelaki Dan Perempuan
97 Các câu trả lời

Muhammad ra'es zayyan - boy Nuraufa nayyara zalfa - girl

Lafiza Feryal-sedalam laut, kecantikkan dlm cahaya Firas Lafiz-Kecerdikan,Pandai

Masha Allah If baby Boy : Farees Akram If baby Girl : Fareesha Aufa

Muhammad Adam Darwish Muhammad Adam Darius Nur Hawa Dhamirah Nur Hawa Delisha

-Cahaya Jannahtul Iman (Perempuan) -Muhammad Yusoff Arsyad (Lelaki)

Nur Nadia Khadeeja Nur Ameena Madihah Klu boy Muhammad yusuf iskandar

luthfiya imani ❤️ Luthfiya ( lemah-lembut) imani/iman ( beriman)

Boys - Muhammad Yusuf Adrian Girls - Hauratun Nadheerah

Sya cadang klau perempuan ~ Khaulah Umairah Lelaki ~ Adam Adwa'

Lelaki - muhammad mihail fairuz Perempuan - nur fathiyah fairuz