sensitif dan pemalas ?

Para mummy² yg berpengalaman mengandung dulu, perasaan mummy mengandung ni mmg sensitif ke? Sbb kadang² sye cepat marah kat husband pasal benda kecik je mcm contoh, kasut diletak bersepah ?. Lagi satu, sye ni lepas makan je, mntak husband basuhkan pinggan. Malas nak jalan. Padahal sinki dekat je. Sye malas ke atau mmg mummy preggy normal berperangai cmtu?? ?

2 Các câu trả lời

Heheheh sensitif tu biasa, tapi rasa malas tu kena lawan okay, jangan biasakan. Nak manja manja tu biasalah. Cuma kurangkan malas.

Senstf tu adalaa, emosi itu normal . Think postf je sis , kalau tk hbslaa mrh2 ngis la apalaa