hai semua 24 weeks this week

para ibu sy ingin menanya ada cara mudah tak naikkan hb ?, tadi cek hb sy dah 10.8 tanak minum air gula nanti

4 Các câu trả lời

Hb low mkn jambu batu, delima, kerang, susu kambing.. elakkn minuman berkafein.. sy bln lpas mmg jaga sgt, smpai hb naik trlbih tggi .. 15.6😅 dr 11.1.. hb normal 11-14.. hb xde kne mngena dgn minum air gula.. air gula tu biasanya kne minum klau umur 25keats, ad kturunan diabetes n sbb brat naik mndadak pn kne minum kot😅

maaf saya confused.... ada kaitan ke hb low dgn minum air gula?

err hb low takda kena mengena dgn air gula awaknyaaa.

Hb ke gula dlm drh sis?