Anak menangis tiba²

Para ibu semua, baby saya baru 22 hari. Baru² nie, dia kuat sngt meragam. Memula ingt peralihan fasa sbb nak masuk satu bulan, tp yang peliknya bila ipar duai saya pegang. Dia x meragam plk. Bila kami, mak ayah dia pegang, dia menangis kuat sngt. Bila tidur plk, mesti nak berpangku. Kalau letak bawah or atas tilam dia, mesti nanti tiba2 je dia menangis or dia akan terjaga blik. Patut ke saya ikhtiar cara lain atau ini semula jadi baby akan mcm ni?

1 Trả lời

Pastikan cara dukung bayi betul. Ada orang kekok.. Boleh belajar cara tenangkan dan tidurkan bayi di FB BABY LANGUAGE

1y trước

ada certain time je dia x nak kami (maknayah). hari tu waktu malam, dia x nak kami. saya baiki waktu tidur dia, peluk dia,tidur sebelah dia. dah elok. skrg subuh2 plk dia selalu menangis tiba².. susu x nk, tukar pampers pn dh..