Pap smear

Pap smear 6 bln lps brsalin ke.. lupa dah doktr bgtau.. betul ke skrg buat sendiri je mcm saringan . Ada sesiapa pernah buat tak. Sakit tak #anak6bulan #pleasehelp

2 Các câu trả lời

sy buat masa time lepas bersalin 1st baby. kira dlm pantang. nurse kk panggil buat pap smear. masa masok muncung itik tu awak tak boleh mengeraskan badan. if awak mengeras mmg akan sakit. awak kena relax

Saya nifas kering terus buat papsmear 😊 InshaAllah tak sakit. Cuma jangan kemut. Relax jee. Rasa macam kena gigit kerengga je 😃