Durian smsa pantang

Pantang sbulan.. boleh tak mkn durian??

5 Các câu trả lời

kalau teringin dan tak alah pada durian boleh je makan. durian ni buah2 yg mmg ada khasiat tp tinggi kandungan gula dan karbo.jadi nak makan tu berpada2. buat rasa2 je la kalau teringin sgt. tapi kalau tanya saya . sy mmg tak makan sbb dlm pantang sy mmg strict bab makanan. tambah bila saya makan durian saya akan mudah rasa panas dan kembung perut sbb tu sy elakkan mkn dlm pntang dan masa mngandung jd terpulang pada badn individu if boleh tolerate tade masalah utk makan. cuma dlm kuantiti yg berpada2 mcm sy ckp td. ☺️

boleh je makan. cuma berpada pada. ada mommy makan durian jadi milk booster. susu jadi meriah dan pekat

Boleh je. Durian pn penggalak susu. Cuma minum air byk n jgn byk sgt mkn

sye mkn 2 ulas..