Nak tanya, tapi macam benda nie privacy sikit .

S’panjang pregnant nie, takpernah bersama suami. Tapi, sekarang dah 30minggu lebih. Boleh ke nak bersama. Maaf bertanya, sbb first time pregnant . Takde pengalaman sangat

5 Các câu trả lời

Bolehhh. Tapiiii pengalaman sy. Lepas bersama and pncut dalam mlm sy takboleh tidur. Pinggang rasa nk tercabut 😂 Sbb ada baca air mani lelaki bleh jdikan kita cntrction 😜 3 hari sy berfikir kenapa sy skit sangat pinggang mmg menangis nk baring xboleh duduk xboleh berdiri pulak sakit rupanyaaaa hahahahhahaha Maka dengan ituuuuuuu berpuasa lah sebentar 😂

ni adalah tips untuk bukaan bersalin, 30minggu ke atas kerap bersama suami. Boleh je sis bersama takde masalah cumanya jangan terlampau lasak sangat

trimester 3 ni bru sy berani bersama suami cuma x galakkan suami lepas dalam la sbb kandungan bru 30wks..tkut pula ada kontraksi awal...

jika tiada mslh uri bawah@placenta previa..puan blh je bersm dgn husben hingga nk due.mg dpmudah segalanya .aamiin

boleh je . lg baguss hari2 bersama .