ubat melegakan kesakitan selepas ambil vaksin

panadol apa yg boleh diambil utk ubu mengandung selepas terima suntikan 2nd dose vaksin

4 Các câu trả lời

panadol banyak jenis : 1) Actifast : mengandungi 173mg sodium. 2) Optizorb : mengandungi formula CaCo3 fast acting 15min therapeutic. 3) Panadol Extra : mengandungi 65mg Kafien (tak elok utk ibu mengandung/menyusu) 4) Extend : 8hour effect than others 5) Soluble: mengandungi 427mg sodium. 6) Menstrual : sedia maklum.

Apa2 panadol pun boleh janji tak melebihi 4000mg sehari utk org dewasa. Kalau x, nanti boleh jadi acetaminophen poisoning

Panadol yg biasa tu, tp makan kalau ada rasa nk demam dsb lepas vaksin. Kalau tkde, tk perlu

Klau sy panadol klinik je