Ingin tahu

Pagi tdi saya berasa sakit perut , bila pegi tandas kncing keluar sedikit lendiran darah jernih , pstu perut bhagian bawah , pinggang ari²,mula rasa sakit , kki tgn lenguh sebelah . period dah hbis smnggu yg lalu , cek utc ngtiv . 😔Ada tak kat sni mummy² pnah alami mcm saya ? ##Sharing_dong_Bund #SeriusTanya #bantujawab #bantusharing #ingintahu #firstmom

1 Trả lời

puan alami waktu subur ke ek?kalau risau better g chck dgn pakar sakit puan sbb stiap bdn individu berbeza..kekdg org tu alami hampir sm tp mslh lain..at least jika ada sesuatu abnormal brlaku dlm bdn blh d rawat dgn cpt sblm jd lebih mudarat.mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya Allahuma amiin