Assalamualaikum sye tanya keluar macm nie apa ye

Pagi tadi sye rasa nk buang air keluar coklat putih sye tahu apa tu

Assalamualaikum sye tanya keluar macm nie apa ye
14 Các câu trả lời

pergi klinik atau hospital berdekatan dgn kadar segera utuk rawatan awal.. saranan nurse dr klinik KK. sbb kemungkinan byak.. sis kena kuat ok.. inshaAllah semua akan dipermudahkan...

🙄 waalaikumussalam..klu g klinik leceh..dorg mesti suruh g hospital kang.. semoga mum kuatkan semangat juga tabah dan bersedia apa2 jua keadaan..harap semuanya baik2 saja😐🤲

Awak dh berapa week ye? saya jadi mcm ni Mase 18 weeks, disebabkan Uri di bwah. Doc bagi ubat kuat kan rahim. Semoga kandungan kita dlm keadaan baik2.

maaf, awak ni sy tengok tiap bulan tanya soalan macam ni. awak ni laki ke perempuan?? hati2 mommy semua dalam ni

waalaikumussalam, better awak segera ke hospital, untuk pemeriksaan doktor. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻

Sy pn ade keluar smlm. cuma dia lagi sikit n tak sepekat mcm dlm gambar . huhu awak berapa week

3y trước

6 week. tp lepas tu dh tak kuar dh..

Tgk post 3 bulan lepas awak pernah tanya , takkan sampai hari ni benda sama ?

terus ke hospital,jgn ke klinik lg smoga di prmudah kn sgla urusan awk

awak di hari ke brp cycle?

macam pelik je die ni