makan iberet minum air jus tropicana twister .

pagi ni dah 2 biji saya telan ubat iberet dengan air tropicana .. badan saya dh tak sedap rasa .. allahai.. mcam mana nak buat lagi ni.. tu air tropicana .. siap masok btol kecik ltk dalam peti ais bagi sejuk .. ????

makan iberet minum air jus tropicana twister .
1 Trả lời

Stay strong!

5y trước

tak boleh telan jugak .. masih muntah lagi .. pagi tdi lps subuh sekali muntah .. pkul 8 lebih muntah lagi .. pkul 11 pon muntah lagi .. mmg saya tak makan dh lah ubat2 ni .. masok darah masok lah .. badan jadi tak tentu rasa ni ..