Lendir darah coklat minggu ke 6 dan tidak sakit

Pagi kencing saya keluar lendir mcm darah tapi bukan cair and tak merah sangat, takde sakit perut, normal ke#pleasehelp

5 Các câu trả lời

Sy dari 6w smpai 12w ada keluar mcmni. Seminggu skli atau 2minggu skli. Sepanjang keluar lendir darah coklat sy akan ke klinik utk check tapi baby ok rahim pun ok. Mungkin sbb sy byk jln. Bangun duduk terlalu byk pun blh jd mcmni. Sy ambik suntikan dgn ubat kuat rahim. Skg sy byk bedrest saja, tp doktor ada pesan kalau keluar dlm kuantiti yg banyak terus ke hospital. Better sis jumpa doktor untuk lebih kepastian.

2y trước

Sy fhm sis. Risau gila smpai tak blh nk mkn, asyik termenung ja selagi tak check kt klinik.

monitor ya. kalau rasa xyakin ,jumpa ja doktor. nanti akan scan tgk keadaan kandungan. better. masa sy, itu tnda gugur, utk sy la sbb sy yg hadapi begitu. no pain, no fresh blood at first but then 3 4 days before misscarriage ada fresh blood bila lap guna tisu..

2y trước

tq. hope ada rezeki lg lepas ni. and hope kndungan awak pn baik2 je🌹

baik jumpe doktor..sy dlu pun mcm ni. jgak..keluar skit2.. dlm seminggu sekali..lpas pada tu bnyak hari kluar..tp skit2... xda rezeki sy masa tu.....

2y trước

yeke, first kena tu kandungan sis berapa weeks?

Sakit atau tak sakit, memang tak normal kalau berdarah. Jumpa doktor untuk scan dan dapatkan ubat.

better jumpa doktor