Beli Barang Baby

Pada usia kehamilan berapa bulan ye ibu2 stat beli brg baby ☺️

52 Các câu trả lời

Saya start 5bulan dh beli sikit2. Skrg dh masuk 7bulan dh nk settle dh brg2 baby. Ada lagi sikit je belum beli.

29w baru start beli ckit2.. Sye beli unisex punya sebab smpai skrg dh 36w masih xtau gender baby..

5 bulan dah beli sikit2 keperluan selain baju. Beli sikit2 tak terase sgt. Buat checklists siap2

Start beli waktu 7bulan. Sblm 7bulan pun dh boleh beli sikit2, cari2 yg murah kat online

4bulan dh start beli sikit2...masok 7bulan dh settle senang xyh pikir dh

2bulan dh beli baju putih/merah dh siap beli semua masuk 7bulan lengkap semua nya

Saya start beli pada minggu ke 27. Sekarang kandungan dah minggu ke 31.😊

sy start beli masa 6 bln.... masa tu sy scan baby dlu.. bru beli..

Saya bli sikit2 bila masuk 5 bulan. Bli utk asas new born dulu

sy beli masa 5bulan,hehe saited sikit sbb anak first