Buku Pink ♡

Pada usia kandungan brapa bulan untuk buka buku pink?. First preggy jd x brapa tau.. saya baru 8week.

32 Các câu trả lời

Sy bkak bku lmbt sbb mse tu sy xthu sy pregnant. Mklum la br 1st tyme,xde pngalaman mngndung lg pstu sy plak priod xregular n dh 3 thun TTC. Sy wt bku pink tu mse dh 15 weeks dh..nsib baek xkne mrah dgn nurse. Hehe

bley buka dh tu..ank first mmg perlukn penjagaan seawalnyaa...tkut nnt bnda x elok berlaku plak..

Sy akn bt 12w.. nak scan dl kalu btl2 kandungan mjadi ka x...

Boleh da buat tu..heee..sy buat buka time week 9.

12week dh boleh dh bt buku pink tu.tahniah sis.

Sy 5weeks dh buka and first pregnant jgk..

8 week - 12 week ok untuk bukak buku pink

Daa boleh buka , sya 5w daa buka buku ..

8 ke 10 weeks boleh sgt dh..

8 week tu dh boleh dh buat buku pink.