Konfius , double line samar tapi peningg r . Tolong saya 😫

Pada 1/11/ ni saya patut datang haid, tapi Hari jumaat 28/10 saya buat test upt and result samar macam dalam gambar and saya saje buat direct 4 hari sampai hari ni stay samar guna strip jenis sama . Cuma pagi tadi saya gune jenis lain dan negetif sedangkan strip tu double line tapi samar . And then bila saya contact seller , seller ckp kalau samar tu tak dikira hamil . So macam mane ye? Tapi mmg saya krem bawah perut , buah dada and pinggang sakit . Saya pun konfius ni nak period atau hamil . Tapi kalau buah dada saya sakit mmg tanda nak period , so saya pikir period je lepas seller ckp tak hamil tu. Adakah sebab saya masukkan strip dalam bekas air kencing tu lebih dari line maximum tu boleh naik double line ? Atau macam mane ? Ade effect ke kite masuk lebih line maximum tu ?

Konfius , double line samar tapi peningg r . Tolong saya 😫
15 Các câu trả lời

NAK KAN KEPASTIAN LAGI BELI YANG JENIS MCM COVID TEST TU. ITU MEMANG OK.

2y trước

Haah