mengapa janin tidak menjadi.

p scan tdi doktor kata janin tidak menjadi

8 Các câu trả lời

Sa pun mcm tu Jun tahun lalu.. Mula² fpt tau preg lebi kurg [email protected] scan dgn dr, dr ckp kna dtg lg lps 2 mggu.. Sbb janin x [email protected] scan lps 2 mggu tu dr sahkan janin x jadi@dipanggil 'blighted ovum'.. Dr ckp janin tu akan jatuh sndri.. Sampai la 4 bulan berlalu.. Xda apa² yg terjadi, even sakit perut pun xda.. So last² p serah diri dkt hospital.. Masuk ubat utk gugurkan.. Thrn x lama tu.. March tahun ne dpt brita baik..kita dpt rezeki.. Pregnant dah.. Skg usia pregnancy kita dah masuk 30mggu.. Just be +ve mom.. Everything will be OK.. 😘

sy pon mcm tu jugak, bila scan doc ckp tggu masa je nk jatuh, sminggu lepas tu, dia keluar sndiri, doc ckp salah satu punya sbb sperm tk bkualiti ,klu janin tu kekal pon, mngkin dia tk sempurna ,ni sy pregnant balik, lepas gugur, trus tk period, tawu2 lekat ,mse pntang sy suruh suami mkn acid folic skli, sy hrp kndungan kali ni sihat, aminnn

bilangan kromosom x cukup..kalau janin masih bertahan pon akan ada kecacatan.. think positive..inshaa Allah ada rezeki lain nnt.

sperma suami xsihat... itu yg saya tahu sbb dokter ada ckp

Byk faktor. Slh satunya mslh genetik/kromosom/kecacatan

Masalah kurang hormon..stress...tu antara nya....

X membesar.. Or kantung saja.

Tu baby tak sihat @ cacat..