Sushi king

Order set bento ayam dengan udang tempura.. orang kata tak boleh makan sushi masa mengandung.. tapi tekak mengidam sangat2.. harap tiada apa2 la sebab tak leh tahan nak lawan ?

5 Các câu trả lời

Setahu saya org kata tak boleh mkn sushi tu sbb ada certain sushi tu tak masak / separa masak, tak elok utk pregy mommy. Tapi kalau sis mkn set bento tu In shaa allah tak de apa2 sbb dua2 bergoreng, fully-cooked. Jadi jangan risau ye mommy 😊

Yg xboleh mkn kalau makanan tu xmasak atau xcukup masak kan?ayam.dan udang tempura biasanya mmg dah cukup masak..

Alamak bru minggu lps bantai bento ayam...licinnn.. Tp klau yg bergoreng tu boleh kot awk.. Yg salmon tu xboleh

Elakkan makan half cook dengan raw food. Kalau tempura tu rasa nya memang dh masak

Elakkn makan mknn yg separa masak.