Jenis rumah mana satu yang anda tinggal?

Orang kata, rumah dapat melambangkan personaliti seseorang juga tau🥰 Iyalah, dari pemilihan rumah tu kita dapat kenal pasti personaliti seseorang tu dia jenis yang macam mana😏 Anda tinggal di jenis rumah yang mana tu tu😇 Min rumah teres je 😄

Jenis rumah mana satu yang anda tinggal?
713 Các câu trả lời

Flat tapi 1 block jew..hahaha mcm mana tuhh?😅..Still kira flat kew

Kalau rumah sendiri teres.. Sekarang ni duk kuarters apartment

teres. tp tumpang umah mak kandung.xde rzki de umah sndiri lg

tiada dalam senarai.. saya rumah papan, rumah kampung 🤗

Alamak, saya duduk rumah kg. Takda dalam ni la 😂😆

Rumah Kampung🥰

Nak jual / Beli Rumah roger saya kwsn Johor shja.,.

Xde dlm senarai pulak😅sy duk kwsn kmpung😆

lpssss kwinnn,,,,, lme dddk kt panssapuri.....

bilik sewa atas umah kedai jaa mampu takat ni