sejak pregnant suka minum milo

orang kata kalau minum milo masa pregnant ni bole penyebab hb low. tp syukur hb saya makin naik dari 11 ke 13.8 🙏🏻 tppppppi kenapa berat sy x naik2 😫 skrng dah 17w.

2 Các câu trả lời

Sekarang berat berapa? Saya 16 weeks pun last haritu berat naik. Lepastu tak naik2 dah. Mungkin puan kena minum milo selepas makan. Sbb kdg2 milo ni buat kita kenyng. Jadi makan sikit pun dah kenyang.

2y trước

turun berat sy 🥲 dari 59kg turun ke 57kg. kdg2 sy mnum milo dgn makan skali jg. tp tak tahu knp turun 😫

memang ada craving masa pregnant 😅

2y trước

ohh hehe. tp nak tahu kalau mcm nak mnum susu utk ibu mengandung, bole x saya mnum perisa coklat mcm tu?