29weeks. Dah boleh amalkan minum air kelapa ke??

Orang cakap mnum i kelapa skin baby cantik. tapi jgn mnum masa awl hamil. cma not sure during 29 this week dah boleh mnum ke? any experience mommy here can help me?? tq ?

2 Các câu trả lời

boleh carik artikel berkaitan air kelapa dan kehamilan dalam apps ni.. hehe. sy pn mnum air kelapa jugak masa preggy sbb byk kebaikkan. yg plg penting dpt segarkan tekak masa musim panas. hehe.. tp pernah pakar nutrisi suruh sy control mnum kelapa sebb tgi gula katanya. sy ade GDM masa pregnant.

6y trước

ouh yeke. ok tq sis

Kalau sy tk berani nk mnum awal2.. Kandungan sy 34 mnggu bru sy start mnum.. Dan alhamdulillah baby keluar bersih sgt dan tak berbau..

6y trước

wahh . ok saya tggu masuk 30++ weeks lah cmtu. btw tq sis 🌹