Min mulakan dulu, korang sambung!

Okay kejap eh, 5 minit lagi sampai. (baru nak mandi).

Min mulakan dulu, korang sambung!
125 Các câu trả lời

bagi 5 minit nanti saya reply ur msj n chck the stock.. 😂😂😂😂(lepas tu smpai ke sudah xreply n bgtw stok apa ada esp bila nk bli brg personal..last2 cari seller lain sbb try msj again xbrbalas dia bia berlalu sepi mcmtu je..😆😆😂😂)

Jangan dok ingat kabo ke geng mungm minggu depan mok buat bekwoh. Ajok saing rodom tu. Makang ikang singgang!

Ane, order.. Teh tarik - 1, nasi lemak - 1, roti canai - 1 😋🤤 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

janji 1 hari 1 episod,tp 1 hari 1 season boleh layan😅 (tgok drama dekat netflix)

makanan berbilang kaum,jiran berbilang kaum dan bahasa yg berbeza kpd setiap kaum

Hang pi mana?pakai baju bunga-bunga duduk atas tangga,pi rumah mak mertua Ka???

Nak makan nasi lemak dan roti canai (sarapan) #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Pagi2 sarapan nasi lemak, roti canai. Minum teh tarik. Ermm dapnyer

pinjam dulu nanti aku bayar. sampai kesudah tak bayar 🤣🤣🤣

Jom lepak mamak (tengok bola sepak) #TAPactiveusers #TAPSupermoms