Stress ketika hamil

Okay ke saya stress dan menangis bla dkat2 nk second trimester ni. Salu jgak overthinking kesihatan baby. Risau effect kat baby bla salu menangis. Saya pressure sgt dgn family sendiri, mertua, org brhutang tak bayar2. Saya sekarang tinggal sorg. Suami kawin lain and jrg balik. Family saya sendiri pun sokong suami saya. Salahkn saya sbb trlalu garang dgn suami sbb tu dia cari lain. Saya ada kekuatan dr baby ni je. Baby ni yg buat saya kuat. Klau dia takda, saya tak ada harapan nk hidup. Hrp ada sesiapa bg semangat kat saya. Down sgt dgn nsib sendiri

2 Các câu trả lời

lps solat berdoa byk2 mgadu nangis lah puas2 time kita mgadu pada Dia insyaallah lama lama hati rasa tenang jaa 💖 jgn pk byk2 kesian kat baby nanti 😘 insyaallah suatu hari nanti pasti ada pelangi sabar byk2 ya sis.. keep strong mommy. 😘

bnykkn bersabar sis.. semoga Allah merahmati sis dan bayi dlm kndungan sis..