Zencofer waktu malam?

Okay ke kalau saya amik Zencofer sebelum tidur? Kalau amik waktu pagi saya akan angin satu badan, pening kepala seharian tkboleh bangun and muntah2 😔#1stimemom #17weeks

7 Các câu trả lời

boleh awakk .. kita pun makan malam sebelum tidoo jadi takde rasa pening kepala atau nak muntah

okay sangat ambil sebelum tidur.. tak rasa berat sangat kepala nak muntah semua 🤭

kalau saya tak tentu masa nk mkn..kdg² pagi kdg² lps mkn tgahari kdg² mlm sis🤭

mcm Sya MMG x bole amik waktu pagi Pape supplemen..Sy amik waktu malam sebelum tido

Boleh je yang penting ada gap dalam 2 jam selepas waktu makan

Boleh sis, saya consume zincofer malam2

Boleh je makan sebelum tidur.