Berat baby

Okay ke kalau berat baby 8 bulan baru 6.2kg ? Baby lahir 2.3kg 🙈

5 Các câu trả lời

ank sy 8bulan berat 5.6kg je .. lhir 2.3kg jgk .. risauu . mkn taknak , susu pom kurg .. full bf .. skrg dah to4 fm skit2 sbb nk bg berat naik .

baby sya dh 8 bulan berat 5.5kg.... lahir 2.25kg.... xtau mcm mne lgi nk naikkn berat.... 21hb ni kne jumpa pakar pemakanan.....

Anak saya lahir 2.4kg tp 7bulan dah 8.2kilo sis..ikut la nasihat dietitian nnti.,

tgok kt buku dia sis, kalau tgok semua normal okay jahh.

Lebih kurang baby saya sis, anak lahir 2.4kg je