salam saya nk tnya

ok mcm ni cerita sya pregnant 5weeks4days 2 hari lps sya bleeding bnyak la juga smpai ptg sya pergi klinik misi kat situ depa x pasti sya kena p hospital besar di SP jumpa docter bhagian EPAU dia kata baby ada dlm rahim ok tapi ada darah beku dia kata blh hilang lama2 sikit.. tapi baby x nnpak cuma nmpak kantung je.. dia bgi sya ubat kuatkan rahim. sya risau la nnti bila baby la ada mlsh apa2 ka... so sya mintak klu siapa2 ada mslah mcmesya blh tlong kongsikann

2 Các câu trả lời

Normal tu sis, saya dulu masa 8 weeks baru nampak jantung dia

5y trước

Saya dulu pernah suspect luar rahim juga siap kena operate lagi tapi Alhamdulillah kndungan dalam rahim..doa yang baik baik

5 week mmg gantung lgi....normal