ank kerap buang air besar

ok ke klau ank slalu berak ni..boleh kta hari2 ank sya berak..kdg2 risau jgk sbb bdn dye kecik je..xmcm budak umur 2 tahun..berat dye pun bru 9kg..dye mkn je kuat..tp xjadi ke bdn..

1 Trả lời

Itu yg sihat sis..dia mkn bnyk x obese sbb pencernaan dia sihat..yg kita risau baby mkn bnyk tapi pembuangan x baik..tu penyebab obesity dlm kalangan bayi...

5y trước

tq..bkn apa..kdg2 hairan jgk..yg kkak xmcm si adik ni..klau boleh dye nk mkn je..😂