KERAP MENGERAS

Ok benda ni mmg selalu buat sye confuse. Ada yg kata normal sebab baby dah masuk laluan. Tp normal ke kalau dia terlalu kerap mengeras TAPI dia cukup gerakan. And bahagian pelvic and ari2 mmg sakit sangat. Kalau baby mengeras sekali bahagian bawah pon keras mcm ditolak2 nak keluar sampai bila tengah jalan terhenti sbb sakit and senak nafas terus dibuatnya. Haritu ada pergi hospital, nurse kata symptom tu normal. Tp kalau da jadi kerap mengeras cuma xda tanda turun normal juga ke? #37w1d

6 Các câu trả lời

Normal tu mcm saya jugak..kalau g hospital tp xde tanda bersalin,mmg kene balik le