Cucuk covid,, Hai mommy's..nak tnya la Ade x dlm TAP ni yg Hamil dah cucuk vaksin covid? Ok x?

Nurse sy baru tnya nak cucuk x,sy takut la pulak😅

2 Các câu trả lời

Hi, dah ramai yg ambil vaksin kt sini. Klu tk dpt jwpn, boleh search vaksin dan tgk soalan dan jawapan lain yg org balas. Side effect ni terpulang pada penerimaan badan org tu. Dan risiko tu mmg ada, nk kata terjamin 100% selamat mana boleh kan. Dlm dunia ni tk ada benda yg 100% boleh selamatkan kita dr penyakit, bencana, atau kemalangan. Puan baca lah berita psl ibu mengandung yg positif covid tp tk vaksin dan dah vaksin. Timbangkan pros dgn cons sendiri. Kalau sy, sy sarankan ambik sebagai ikhtiar. Tp nanti org ckp sy pro-vaksin siap paksa pulak kan. So terpulang. Pilih mana puan rasa terbaik utk diri dan anak dlm kandungan.

Sy ok..