dada sakit

Npew selalunya dada sy sakit yea? Law baring menegak sakit, mengering pon sakit guk....pas uh payudara sy bahagian bwh pon sakit MCM menyucuk2... bila di tekan air susu Kuar sikit...tp kandungan sy baru nk masuk 2bln

2 Các câu trả lời

Saya sarankan sis baik cek dokter je biasanya air susu kuar dlm 28 or 29w mungkin sebahagian ada yg kuar awal air susunya, semoga sis baik2 saja

5y trước

Air susu nie dew sejak sy susu kn ank sy yg kedua...tp ank sy dh mula brhnti susu badan sy mesti dew lg sampai lha skunk...

Cm sy prgnt ank firt bru msok 2bln dh ade air susu..sbb tu breast rse sakit..brdnyut..