35w 6d

Hi .. now im 35w 6d .. normal ke ye kdg2 rasa mcm senggugut kat area rahim tu.. pastu kalau berjalan rasa sgt2 kepala baby kt bawah .. mcm berat sgt kat rahim tu ..normal ke ye ?

1 Trả lời

haii..sis..klu mau dekat2 due ..memang mcm tu ..rasa2 mcm senggungut..normal tu sis..cuma kena kira pergerakan bby la ya..klu xda aktif lps jam 9 mlm kena la bwa p hosp..😊

5y trước

Due 25/5 .. ooo .. kira normal la ya .. sy byk berjalan takpe ke time3 mcm ni.. ke kene byk berehat ye