stress.

Now dah 24weeks. Biasa ada rasa gerakan baby,start semalam tu dah tak berapa nak aktif,normal ker?. Jadikan mood saya swing takut jadi pape,ada rasa gerakan dia tapi slowly sometimes tu ada menyakin kan saya baby masih ada. Ada tak other mommy yg bole share pengalaman

1 Trả lời

br 24 minggu sis, kene byk borak dengan dia, usap2. klu x gerak minum air sejuk. 24 minggu baby nak besar, dan baby akan bnyk tido. awal2 pun mcm tu risau baby x gerak. sy tnya akk sy dia kata baby tgh tido. dia malas2 nak gerak. nanti dah 28 minggu sis kene lg jaga2 sbb nak cek pergerakan bayi. masa ni mmg sgt risau klu kurang. dah 8 bln ni agak stress sikit klu slh kira kene bising dengan doktor. letih rasanya.